Ushtria turke vazhdon të godasë organizatën separatiste terroriste PKK

Në operacionin ajror të realizuar në veri të Irakut dhe rajonin rural të Nënprefekturës Jyksekova (Yüksekova) të rrethit Hakkari, u asgjësuan strehimoret dhe depot e municioneve, që përdoreshin nga ana e organizatës separatiste terroriste PKK.