Ushtria turke asgjëson 30-40 makina të terroristëve në përpjekje për të hyrë në Afrin

Forcat e Armatosura të Turqisë kanë goditur një autokolonë terroriste me 30-40 makina në përpjekje për të hyrë në Afrin. Çasti i goditjes së autokolonës në fjalë, e cila transportonte një sasi të konsiderueshme armatimesh dhe municionesh, është regjistruar nga dronët turq.