Stuhia tropikale “Nate” goditi Kosta Rikën dhe Nikaraguan

Stuhia tropikale “Nate” që kaloi nëpër Amerikën Qendrore dhe i është drejtuar jugut të Meksikës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, goditi KostaRikën, Nikaraguan dhe Hondurasin. 20 persona humbën jetën si pasojë e stuhisë së fuqishme.