• Video galeri

Rrëfimet e ish-zëdhënësit të SDF për lidhjet PKK/PYD-Uashington

Silo: Armatimi dhe municioni liheshin në bazat amerikane për tu mos u goditur nga avionët turq.


Fjalët Kyçe: Rakka , Siri , DAESH , ShBA , PKK , PYD/YPG , ish-zëdhënësi , Talal Silo