Operacioni ‘Dega e Ullirit’-Ushtria turke asgjëson 198 objektiva në Afrin

Në deklaratën e bërë nga Shtatamadhoria e Ushtrisë Turke, bëhet e ditur se në kuadër të operacionit, deri më tani janë goditur dhe asgjësuar 198 objektiva të organizatave terroriste PKK/PYD-YPG dhe DAESH dhe operacioni vazhdon ashtu siç është planifikuar.