Nesër fillon ceremonia e Sheb-i Arusit (Nata e dasmës)

Ceremonitë ndërkombëtare në përkujtim të Mevlana's, Xhelaledin Rumiut do të nisin me "ceremoninë e kandilit të zgjimit" dhe me "marshimin e dashurisë dhe të tolerancës".