Monumenti i Dëshmorëve që ia vlen të shikohet edhe natën

Monumenti i Dëshmorëve (Şehitler Abidesi), i cili ndodhet në Gadishullin historik të Galipolit dhe është përballur me dyndjen e vizitorëve të shumtë nga të gjitha anët e Turqisë me rastin e 102-vjetorit të fitores së Betejës Detare të Çanakalasë, ia vlen të shikohet edhe natën.