Festivali i nomadëve në Turqi

Nomadët nga të katër anët e Turqisë janë mbledhur në prefekturën Aydin të Turqisë për të marrë pjesë në Edicionin e 1-rë të Festivalit të Nomadëve Turkmen. Nomadët janë një grup etnik turk që jetojnë në malet e Anadollit dhe Ballkan. Mysafirët e festivalit patën rastin për të parë vallet popullore dhe veshjet kombëtare të kulturës nomade.