Ankara – Partia AK feston 16-vjetorin me një ceremoni të thjeshtë

Në Ankara u festua me një ceremoni të thjeshtë 16-vjetori i themelimit të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (Partia AK), e cila është forca politike në pushtet prej 15 vitesh në Turqi.