• Video galeri

VIDEO – Stamboll - Gara interkontinentale në not

Në garën në not, e cila organizohet çdo vit në Ngushticën e Bosforit mes Evropës dhe Azisë, këtë vit morën pjesë 2 mijë notues nga 50 vende të ndryshme të botës.