Dita e kafkave në Bolivi

Bolivianët besojnë se kafkat, të cilat i quajnë “Natitas”, do të ju sjellin fat dhe mbrojtje. Duke i zbatuar disa pjesë të besimeve vendore antike, bolivianët zbukurojnë kafkat dhe organizojnë parakalime në varre një javë pas “Ditës së Shenjtorëve”.