Parandalohet sulmi i dytë në Barcelonë

Një automjet u përplas me turmën e njerëzve në Cambrils, 120 km në jug të Barcelonës dhe plagosi 6 persona. Policia i vrau të katër agresorët, kurse i pesti vdiq për shkak të plagëve të marra.