Kushtet e vështira në kampet e rohingianëve në Bangladesh

Shirat dhe balta i vështirësojnë akoma dhe më shumë kushtet në kampet e refugjatëve rohingianë në Bangladesh. Refugjatët rohingianë të ikur nga Mianmari megjithëse e ndjejnë veten më të sigurt në kampet që janë ngritur në Bangaldesh, ata detyrohen të jetojnë në kushte shumë të vështira.