Dëmet e tërmetit Ischia në Itali

Shërbimi italian i zjarrfikëses dhe policia shtetërore kanë publikuar pamjet e xhiruara nga ajri lidhur me dëmet e shkaktuara nga tërmeti me madhësi 4,3 ballë në Ischia.