Flota turke bëri stërvitje në Egje dhe Mesdhe

Njësi të Komandës së Forcave Detare realizuan stërvitje në detin Egje dhe detin Mesdhe, ka njoftuar Shtabi i Përgjithshëm në faqen e internetit.

Flota turke bëri stërvitje në Egje dhe Mesdhe

Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke ka dhënë informacione në lidhje me stërvitjet që ka bërë këto ditë Komanda e Forcave Detare.

Në stërvitjet “Mmarinari dëshmor Semih Akyıldız” dhe “Marinari dëshmor Emre Günalay”, që u realizuan në detin Egje dhe detin Mesdhe, morën pjesë edhe skuadrat elitare SAT/SAS dhe njësi të Forcës Tokësore dhe Forcës Ajrore, sipas të njëjtit burim.

 


Lajme të ngjashme