ASELSAN-i del me sukses nga shkretëtira

“Sarp-Zafer”, një prej sistemeve më të reja të armatimeve të zhvilluara nga Kompania Turke e Industrisë Elektronike Ushtarake (ASELSAN), është testuar për herë të parë në Katar...

ASELSAN-i del me sukses nga shkretëtira

“Sarp-Zafer”, një prej sistemeve më të reja të armatimeve të zhvilluara nga Kompania Turke e Industrisë Elektronike Ushtarake (ASELSAN), është testuar për herë të parë në Katar.

Autoritetet ushtarake të këtij vendi e futën këtë sistem armatimi në një sërë testesh intensive dhe të vështira.

Megjithatë “Sarp-Zafer” i përfundoi me sukses të gjitha sprovat dhe sidomos atë të qitjes në terrenin dhe kushtet e shkretëtirës, ngarkuar mbi autoblindën luftarake 4x4, “Yoruk”.Lajme të ngjashme