Erdogan: Ushtarët turq filluan patrullimin në Menbixh

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) bëri të ditur se ushtarët turq filluan patrullimin në Menbixh të Sirisë.

Erdogan: Ushtarët turq filluan patrullimin në Menbixh

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) bëri të ditur se ushtarët turq filluan patrullimin në Menbixh të Sirisë.

Kryetari i Përgjithshëm i partisë për Drejtësi dhe Zhvillim, Rexhep Tajıp Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) mbajti një fjalim në mitingun e zhvilluar në Samsun dha informacion në lidhje me ushtarët turq të vendosur në lagjet periferike të Menbixhit.  

“Thamë që organizatat terroriste në Menbixh do të dalin, tani filluan të dalin. Thamë se do të fillojë patrullimi edhe ai filloi” u shpreh Erdoan.Lajme të ngjashme