Një ushtar turk bie dëshmor dhe 4 të tjerë mbeten të plagosur pas sulmit të PKK-së

Një ushtar turk ra dëshmor si pasojë e sulmi të organizatës separatiste terroriste PKK në nënprefekturën Çukurxha (Çukurca) të rrethit Hakkari.

Një ushtar turk bie dëshmor dhe 4 të tjerë mbeten të plagosur pas sulmit të PKK-së

Një ushtar turk ra dëshmor si pasojë e sulmi të organizatës separatiste terroriste PKK në nënprefekturën Çukurxha (Çukurca) të rrethit Hakkari.

Në deklaratën e bërë nga Prefektura, bëhet e ditur se pjesëtarët e PKK-së kryen një sulm me raketë të telekomanduar në bazën Zengil Tepe.

Në deklaratë bëhet e ditur gjithashtu se në sulmin në fjalë u plagosën 4 ushtarë.

Në rajon vazhdon operacioni i mbështetur nga ajri kundër terroristëve.Lajme të ngjashme