Ushtria turke neutralizon 50 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Mbi 50 terroristë janë neutralizuar në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke kundër organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut.

Ushtria turke neutralizon 50 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Mbi 50 terroristë janë neutralizuar në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke kundër organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut.

Në operacionin ndaj kampeve terroriste të përcaktuara nga mjetet kombëtare u krijua një presion i madh ndaj organizatës terroriste dhe për këtë ka luajtur një rol të madh humbjet e mëdha që ka pësuar organizata terroriste.

Bëhet e ditur se në operacionin ajror të zhvilluar në 3 nëntor ndaj kampeve të PKK-së në veri të Irakut  u neutralizuan 27 terroristë.

Në operacionin ajror u asgjësuan edhe 2 depo municionesh, 4 automobila dhe 2 mitraloza antiajror si dhe u goditën ambientet e trajnimit dhe kontrollit të terroristëve.

 


Lajme të ngjashme