Ushtria turke neutralizon 2 terroristë në provincën lindore Tunceli

Forcat e Armatosura të Turqisë vazhdojnë me vendosmëri luftën kundër terrorizmit brenda dhe jashtë vendit...

Ushtria turke neutralizon 2 terroristë në provincën lindore Tunceli

Forcat e Armatosura të Turqisë vazhdojnë me vendosmëri luftën kundër terrorizmit brenda dhe jashtë vendit.

Dy terroristë u neutralizuan gjatë një operacioni në zonën rurale të qytezës Ovacik, në provincën lindore Tunceli.

Ndërsa shtrofullat terroriste në Kandil u bombarduan me një operacion ajror.

Përmes këtij operacioni ajror u asgjësuan edhe disa vendstrehime të anëtarëve të organizatës separatiste terroriste, që u konstatua se po përgatiteshin për të kryer sulme në atë zonë.Lajme të ngjashme