Ushtria Turke nuk toleron terroristët e PKK-së në veri të Irakut

Në operacionin ajror u asgjësuan depot e municioneve dhe pajisjeve, që përdoreshin nga terroristët si dhe u neutralizuan 3 terroristë ë kësaj organizate.

Ushtria Turke nuk toleron terroristët e PKK-së në veri të Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke kundër organizatës separatiste terroriste PKK në rajonin Avasin-Basyan në Veri të Irakut u neutralizuan 3 terroristë si dhe u asgjësuan depot e municioneve dhe pajisjeve, që përdoreshin nga terroristët.  

Sipas informacioneve të komunikuara nga Shtabi i Përgjithshëm i ushtrisë turke, me avionët luftarakë të Komandës së Forcave Ajrore të Turqisë u realizua një operacion ajror kundër terroristëve të organizatës separatiste terroriste në rajonin Avasin-Basyan në Veri të Irakut.   

Gjithashtu bëhet e ditur se në operacionin ajror u asgjësuan depot e municioneve dhe pajisjeve, që përdoreshin nga terroristët si dhe u neutralizuan 3 terroristë ë kësaj organizate.Lajme të ngjashme