Stambolli i fotografuar nga hapësira

Astronauti francez, Thomas Pesquet e ka filmuar Stambollit nga hapësira dhe fotografitë i ka postuan në median sociale.

Stambolli i fotografuar nga hapësira
Shikoni si duket Stambolli nga hapësira
Shikoni si duket Stambolli nga hapësira

Astronauti i Agjencisë Evropiane të Hapësirë (ESA), Thomas Pesquet ka postuar në llogarinë e tij në median sociale disa pamje të Stambollit që i ka filmuar nga hapësira.

Astronauti i Agjencisë Evropiane të Hapësirë (ESA), Pesquet në llogarinë e tij në median sociale ka vendosur fotografitë të Stambollit, të cilat i ka bërë nga hapësira.

“Pozicioni strategjik i Stambollit dallohet edhe nga hapësira. Kalimi për në Detin e Zi sigurohet me ngushticat turke. Qyteti është dinamik si në tokë, ashtu edhe në det”, shkruan astronauti francez në mesazhin që ka postuar në median sociale.Lajme të ngjashme