Linjat Ajrore Turke në “Superclasico”

Klubi sportiv River i dërgoi THY-së ofertë për bashkëpunim për fanellën, përdorimin e stadiumit dhe median sociale. Reklama e Linjave Ajrore Turke do të zërë vend në fanellën e River Plate dhe stadiumin “Monumental”.

Linjat Ajrore Turke në “Superclasico”

Linjat Ajrore Turke (THY), që kanë bërë sponsorizime të rëndësishme në rang botëror, përgatiten të shfaqen në “Superclasico”, që është përballja më e madhe e derbit në botë në Amerikën Latine.

Klubi sportiv River i dërgoi THY-së ofertë për bashkëpunim për fanellën, përdorimin e stadiumit dhe median sociale. Reklama e Linjave Ajrore Turke do të zërë vend në fanellën e River Plate dhe stadiumin “Monumental”.

Rivali i Riverit në “Superclasico” do të jetë Boca Juniors.

Ndeshja, që do të luhet sot (8shkurt) pritet të tërheqë një numër të madh spektatorësh.Lajme të ngjashme