Motoçiklisti turk pëson aksident në garat në Francë

Motoçiklisti kombëtar turk, fitues 5 herë i Kampionatit Botëror të Supersportit, Kenan Sofuollu (Kenan Sofuoğlu) pësoi aksident gjatë garës në Francë.

Motoçiklisti turk pëson aksident në garat në Francë

Motoçiklisti kombëtar turk, fitues 5 herë i Kampionatit Botëror të Supersportit, Kenan Sofuollu (Kenan Sofuoğlu) pësoi aksident gjatë garës në Francë.

Sofuollu u aksidentua gjatë turit të radhitjes në pistën Nevers Magny-Cours të kryeqytetit francez, Paris.   

Ministri i shëndetësisë, Ahmet Demircan tha se gjendja e sportistit është jashtë rrezikut ndërkohë që më vonë mjekët bënë të ditur se ka pasur komplikime.

Sportisti kombëtar pas ndërhyrjeve mjekësore u soll në Turqi dhe bëhet e ditur se do të operohet në Stamboll.Lajme të ngjashme