Koment – Periudhë e re në marrëdhëniet mes Turqisë dhe Rusisë

Koment – Periudhë e re në marrëdhëniet mes Turqisë dhe Rusisë

Marrëdhëniet mes Turqisë dhe Rusisë u përmirësuan sërish pas krizës së avionit që u jetua në vitin 2015. Marrëdhëniet politike, diplomatike, ushtarake dhe ekonomike kanë shënuar një zhvillim të shpejtë.