Marrëdhëniet Turqi-BE/ Pasqyrimet rajonale dhe globale të vizitës së Presidentit Putin

Marrëdhëniet Turqi-BE/ Pasqyrimet rajonale dhe globale të vizitës së Presidentit Putin

Marrëdhëniet politike, ekonomike dhe strategjike që Ankaraja ka zhvilluar me Moskën, në të njëjtën kohë përmbajnë edhe cilësinë e një mesazhi reagues ndaj aleatëve tradicionalë të Turqisë si Bashkimit Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.