Marrëdhëniet Turko-Shqiptare në Kohën e Ataturkut (Pjesa e 36-të)

Marrëdhëniet Turko-Shqiptare në Kohën e Ataturkut (Pjesa e 36-të)

Në episodin kaluar u informuat mbi njoftimin që i kishte bërë opinionit publik turk gazeta “Hakimiyeti Milliye”, organ përkrahës i Përpjekjes Kombëtare Turke dhe i reformave, mbi zhvillimet në Shqipëri pas shpalljes së pavarësisë. Në këtë edicion do të shikoni më nga afër reflektimin e përpjekjes për pavarësi të Shqipërisë kundër Italisë.