Perspektiva Globale - Evangjelizmi: Ta shtysh Zotin drejt fundbotës, njerëzimin në katastrofë

Perspektiva Globale - Evangjelizmi: Ta shtysh Zotin drejt fundbotës, njerëzimin në katastrofë

Kohët e fundit në politikën e Turqisë dhe për shkak edhe të trashëgimisë fatale që ka lënë FETO po diskutojmë në mënyrë intensive mbi marrëdhëniet ndërmjet fesë dhe shtetit. Shumë herë mendojmë se faktorët në vendet ku jetojmë na takojnë vetëm neve, madje na vjen edhe keq ndonjëherë. Por vendimi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) për ti vendosur sanksione Turqisë për shkak të pastorit Brunson tregoi edhe një herë që situata nuk është e tillë. Për më shumë dëgjoni

vlerësimin e prof. dr. Kudret Bülbül, dekan i Fakultetit të Shkencave Politike të Universitetit “Yildirim Beyazit”, në Ankara, përshtatur në shqip dhe për radio nga Serdar Hüseyni.