Koment – Nazizmi në Parlamentin Evropian

Koment – Nazizmi në Parlamentin Evropian

Renditja e AfD-së (Alternativa për Gjermaninë - Parti euroskeptike e ekstremit të djathtë) në vendin e tretë në zgjedhjet legjislative gjermane të 24 shtatorit 2017 nënkupton se nazistët do të jenë të pranishëm në Parlamentin Evropian nga ato territore, ku nazizmi lindi dhe u përhap në të gjithë Evropën. Për më tepër informacion dëgjoni podcast-in...