Turqia trajnon Policinë e Shqipërisë

Turqia trajnon Policinë e Shqipërisë

Policia e Republikës së Turqisë vazhdon kurset e trajnimit për punonjësit e Policisë së Republikës së Shqipërisë në fusha të ndryshme, ku trajnimi i fundit ishte për çështjet e luftës kundër terrorizmit.

Në ceremoninë e organizuar në Akademinë e Sigurisë në Tiranë për ndarjen e çertifikatave për pjesëtarët e trajnuar të Policisë së Shqipërisë, ishin të pranishëm përfaqësues të Ambasadës së Turqisë në Tiranë, përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shqipërisë dhe drejtues të Akademisë së Sigurisë.

Bilbil Memaj, drejtor i Akademisë së Sigurisë të Republikës së Shqipërisë, gjatë aktivitetit tha se vazhdojnë të realizojnë programin e trajnimeve të miratuar nga Policia e Shqipërisë dhe Policia e Turqisë…