Presidenti i Malit të Zi takohet me Presidentin e Kosovës

Presidenti i Malit të Zi takohet me Presidentin e Kosovës

Gjukanoviq përkrah përpjekjet për normalizimin e plotë të marrëdhënieve Kosovë-Serbi me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian.

Arritja e një marrëveshjeje do të jetë kontribut për paqen dhe stabilitetin në Ballkan

Thellohen marrëdhëniet ndërmjet Podgoricës dhe Prishtinës

Partitë proserbe në Mal të Zi kundër vizitës së Presidentit të Kosovës