PODCAST - Rama dhe Basha u takuan sërish në presidencë

PODCAST - Rama dhe Basha u takuan sërish në presidencë

Kryeministri i Shqipërisë, njëkohësisht kryetar i Partisë Socialiste, Edi Rama dhe kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, lideri i opozitës shqiptare, Lulzim Basha, janë takuar përsëri mbrëmjen e të enjtes në selinë e Presidencës së Shqipërisë, por takimi ka përfunduar pa ndonjë marrëveshje konkrete.