PODCAST - Eduard Selami shpall zyrtarisht kandidaturën për kryetar i PD

PODCAST - Eduard Selami shpall zyrtarisht kandidaturën për kryetar i PD

Në Shqipëri pas humbjes së thellë në zgjedhjet e përgjithshme të 25 qershorit të Partisë Demokratike, partia më kryesore opozitare në vend vijnë edhe reagimet nga themeluesit kryesorë të saj për ta shpëtuar sipas tyre nga rënia e mëtejshme dhe rikthimin e saj në vitet e para të fitores. Ndërsa, Eduart Selami ka zyrtarizuar kandidaturën e tij për kryetar të  Partisë Demokratike (PD).