Panairi "Ditët e Turqisë" në Shqipëri

Panairi "Ditët e Turqisë" në Shqipëri

Kultura, veshjet tradicionale, gjuha, historia dhe arti turk do të promovohen për 3 ditë radhazi në Tiranë, në kuadër të "Ditëve të Turqisë", një program i organizuar nga Instituti "Yunus Emre" në bashkëpunim me Ambasadën e Turqisë në Shqipëri dhe Bashkinë e Tiranës. Në aktivitet marrin pjesë edhe institucione e organizata nga Turqia.