Mozaik nga Mali i Zi – Shqiptarët të pakënaqur nga ligji për Planifikim dhe Zhvillim

Mozaik nga Mali i Zi – Shqiptarët të pakënaqur nga ligji për Planifikim dhe Zhvillim

Në Parlamentin e Malit të Zi u miratua ligji për Planifikim dhe Zhvillim. Deputeti i koalicionit shqiptar Genci Nimanbegu votoi kundër këtij ligji. Sipas tij ky ligj ua merr kompetencat komunave dhe me të vjen deri tek centralizimi i pushtetit.