Avancohet bashkëpunimi midis Universitetit të Malit të Zi dhe Universiteteve të Turqisë

Avancohet bashkëpunimi midis Universitetit të Malit të Zi dhe Universiteteve të Turqisë

“Mali i Zi dhe Turqia ndajnë kulturë dhe histori të përbashkët”,- Kështu u tha në takimin midis rektorit të Universitetit të Malit të Zi Danilo Nikoliq dhe Ambasadorit të Turqisë Serhat Galip.Për më shumë dëgjoni materialin e përgatitur nga Vera Alibegu Katana.