Agjenda Shqiptare - Diplomati i lartë turk pas 60 viteve në Ballkan

Agjenda Shqiptare - Diplomati i lartë turk pas 60 viteve në Ballkan

Ditën e Enjte, më datë 28 shtator, me pjesëmarrjen e Ambasadorit të Republikës së Turqisë në Tiranë, Hidayet Bayraktar dhe drejtorit të institutit turk “Yunus Emre” në Shkodër, Zafer Këjëxhë (Zafer Kıyıcı) u realizua hapja zyrtare e ekspozitës së veprave të artit klasik të veshjes së vëllimeve të Prof. Islam Seçen.