Agjenda Ballkanike – Shoqëria ndërkombëtare ka dështuar nga lufta në Bosnjë-Hercegovinë deri tek lufta në Siri

Agjenda Ballkanike – Shoqëria ndërkombëtare ka dështuar nga lufta në Bosnjë-Hercegovinë deri tek lufta në Siri

Lufta e Bosnjë-Hercegovinës në periudhën 1992-1995 dhe lufta e Sirisë, që ka hyrë në vitin e tetë, ofron informacione të rëndësishme për sjelljen e shoqërisë ndërkombëtare.