Vizita e Presidentit Erdogan në Samitin e BRICS, shans për ekonominë e Turqisë

Samiti i BRICS | 25-27 Korrik, Johanesburg

Samiti i BRICS

Samiti i 10-të i BRICS, ku presidenti Erdogan do të marrë pjesë si i ftuar i veçantë, pritet të jetë një shans për rritjen e shumëllojshmërisë ekonomike të Turqisë dhe thellimin e marrëdhënieve tregtare me vendet e unionit. 


Fjalët Kyçe: ekonomia turke , shumëllojshmëria ekonomike , BRICS , Presidenti Recep Tayyip Erdogan