Stamboll – Presidenti Erdogan në iftar me artistë dhe sportistë të shquar turq

Qoshku "Tarabya" | Artistë dhe sportistë të shquar turq në iftar me çiftin presidencial në Stamboll.

Qoshku "Tarabya"

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan dhe Zonja e Parë, Emine Erdogan, u takuan me artistë dhe sportistë të shquar turq në një darkë iftari, që çifti presidencial shtroi për nder të tyre ditën e hënë në Qoshkun “Tarabya”, rezidencë e Presidencës së Turqisë në Stamboll. Presidenti dhe bashkëshortja e tij biseduan dhe dolën në fotografi me të ftuarit. (Kayhan Ozer – Agjencia Anadolli)


Fjalët Kyçe: lajme shqip , trtshqip , trt shqip , Turqi , Stamboll , sportistët turq , artistët turq , darkë iftari , Emine Erdogan , Recep Tayyip Erdogan