Serialet turke shfaqin talentin e shumë aktorëve të rinj

Ozge Gurel | Edhe pse në moshe të re, ajo është një nga aktoret më të preferuara të brezave të rinj, duke fituar zemrat e tyre me serialet e para të saj si Stina e Qershive (Kiraz Mevsimi) dhe Hëna e Plotë (Dolunay).

Ozge Gurel

Një prej tyre është edhe aktorja e re Ëzge Gyrel (Özge Gürel).


Fjalët Kyçe: Ozge Gurel