Presidenti Erdoan dhe delegacioni shoqërues zhvillojnë një vizitë zyrtare në Kinë

Pekin | Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan sëbashku me delegacionin shoqërues ka shkuar në kryeqytetin Pekin të Republikës Popullore të Kinës për të marrë pjesë në Forumin e Brezave dhe Rrugëve për Bashkëpunim Ndërkombëtar. Gjatë kësaj vizite janë nënshkruar edhe marrëveshje të shumta ndërmjet dy vendeve.

Pekin

Kreu i Shtetit të Turqisë merr pjesë në Forumin e Brezave dhe Rrugëve për Bashkëpunim Ndërkombëtar, i cili organizohet në Kinë. Me këtë rast ai takua me Presidentin kinez, Xi Jinping dhe liderët të tjerë gjithashtu pjesëmarrës në këtë forum.


Fjalët Kyçe: bashkëpunimi Turqi-Kinë , presidenti i Kinës Xi Jinping , Transporti Ndërkombëtar Rrugor i Udhëtarëve dhe Mallrave , Rruga e Mëndafshit , Presidenti Recep Tayyip Erdogan