Kryeqyteti Abdulhamid klasifikohet ndër serialet më të shikuara në botë

Kryeqyteti Abdulhamid | Serialet turke vazhdojnë të tejkalojnë kufijtë e Turqisë dhe të pushtojnë zemrat e teleshikuesve në mbarë botën. Një prej tyre është edhe Kryeqyteti Abdulhamid, prodhim i Radio televizionit të Turqisë, TRT.

Kryeqyteti Abdulhamid

Interesi i madh për serialet turke vihet re edhe gjatë pjesëmarrjes së aktorëve turq në aktivitetet e shumta kulturore jashtë vendit.   


Fjalët Kyçe: Emre Konuk , Bulent Inal , serialet turke , Radio Televizionit Turk TRT , Kryeqyteti Abdulhamid