Fotogaleri – Takimi Erdogan-Putin

Takimi Erdogan-Putin | Të dy presidentët biseduan në lidhje me çështjet bilaterale dhe rajonale ndërsa këto tema u trajtuan me sinqeritet dhe në mënyrë konstruktive.

Takimi Erdogan-Putin

Presidenti Erdogan deklaroi se në takim kishin biseduar për marrëdhëniet rajonale dhe dypalëshe, ndërsa vuri në dukje se tregtia dhe turizmi përbënin shtyllën kurrizore të marrëdhënieve dypalëshe. Kurse presidenti mysafir, Vladimir Putin theksoi se në takimin me Erdoanin çështjet bilaterale dhe rajonale ishin trajtuar me sinqeritet dhe në mënyrë konstruktive.


Fjalët Kyçe: Ankara , takim , Rusi , Vladimir Putin , Turqi , Recep Tayyip Erdogan , Presidentët