Tirana mirëpret aktivitetin promovues “Ditët e Turqisë”

Ditët e Turqisë | Ky eveniment shënohet me aktivitete të ndryshme kulturore dhe artistike për kulturën, veshjet tradicionale, gjuhën, historinë dhe artin turk dhe do të përmbyllet me një koncert të këngëtares së njohur shqiptare Elhaida Dani dhe të Ramazan Yumrutepe me shfaqen e tij të artit në rërë.

Ditët e Turqisë

Në Tiranë instituti turk "Yunus Emre" organizon veprimtarinë "Ditët e Turqisë", me qëllim promovimin dhe prezantimin e kulturës, historisë, natyrës dhe artit turk.

Mundësuar nga Instituti Junus Emre Tiranë


Fjalët Kyçe: Omer Osman Demirbas , Hidayet Bayraktar , Yunus Emre , Ramazan Yumrutepe , Elhaida Dani , Ditët e Turqisë