Tirana mirëpret aktivitetin promovues “Ditët e Turqisë”

Ditët e Turqisë | Në kryeqytetin e Shqipërisë vazhdon organizimi i programit promovues për artin dhe kulturën turke.

Ditët e Turqisë

Në Tiranë instituti turk "Yunus Emre" organizon veprimtarinë "Ditët e Turqisë", me qëllim promovimin dhe prezantimin e kulturës, historisë, natyrës dhe artit turk.

Mundësuar nga Instituti Junus Emre Tiranë


Fjalët Kyçe: Omer Osman Demirbas , Hidayet Bayraktar , Yunus Emre , Ramazan Yumrutepe , Elhaida Dani , Ditët e Turqisë