Mjegulla në Stamboll ndikoi negativisht transportin detar por shfaqi pamje mahnitëse

Mjegulla mbulon qytetin | Stambolli ka vërtetuar se është mahnitës në çdo stinë të vitit dhe në çdo dukuri natyrore.

Mjegulla mbulon qytetin

Për shkak të mjegullës së dendur në orët e mëngjesit në Stamboll u anuluan disa udhëtime me anije.


Fjalët Kyçe: transporti detar , mjegull , mjegulla në Stamboll