Kanioni Goynuk preferohet nga turistët vendas dhe të huaj edhe në vjeshtë

Kanioni Goynuk | Vizitorët e shoqëruar nga udhërrëfyes profesionistë duke kaluar kanionin 750 metra të gjatë (nga 4,5 kilometra gjithsej) shijojnë një gosti pamore të pazëvendësueshme.

Kanioni Goynuk

Kanioni Gëjnyk (Göynük) në nënprefekturën Kemer të rrethit Antalya tërheq interesin e madh të turistëve vendas dhe të huaj edhe gjatë stinës së vjeshtës.


Fjalët Kyçe: Antalya , Kemer , Goynuk