Kanioni Goynuk preferohet nga turistët vendas dhe të huaj edhe në vjeshtë

Kanioni Goynuk | Ky lokalitet, që zë vend ndër 10 shtigjet më të mëdhenj natyrorë në botë, ofron aktivitete të shumta për turistët.

Kanioni Goynuk

Kanioni Gëjnyk (Göynük) në nënprefekturën Kemer të rrethit Antalya tërheq interesin e madh të turistëve vendas dhe të huaj edhe gjatë stinës së vjeshtës.


Fjalët Kyçe: Antalya , Kemer , Goynuk