Gjiret e fshehur që duhen parë në Turqi

Gjiri Kabak | Bregdeti turk fsheh shumë gjire të bukura e plazhe të virgjëra

Gjiri Kabak

Turqia është në formën e një gadishulli të rrethuar nga të tre anët me ujë dhe ka një vijë bregdetare 7200 kilometra të gjatë, e cila është e mbushur me gjire të shumta të fshehura dhe plazhe të virgjëra e tërheqëse me peizazh të pasur.


Fjalët Kyçe: bregdeti turk , turizmi alternativ , plazhet turke , turizmi turk